En İyi Netflix Dizileri

Merhabalar.. Bugün sizlere en iyi netflix dizileri hakkında tavsiye de bulunacağım. Tam da sınavların bittiği ve yarı yıl tatiliğine gireceğimiz şu sıralar bir diziyi başlayıp bitirmek gerçekten keyif verici olabiliyor. Ama bir problem var ki başlayacağımız diziye bir türlü karar veremiyoruz. Bir tavsiye faydalı olabiliyor. Sizlere bana göre en iyi 5 netflix dizisini konularıyla birlikte paylaşacağım.
BEDAVA NETFLİX HESABI İÇİN TIKLAYINIZ!!!

1-Black Mirror
En İyi Netflix Diziler
Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor. Her bölümü üzerine saatlerce analiz yapabileceğiniz bu dizi çok eğlenceli bir hal alabiliyor.

2-Hakan:Muhafız
En İyi Netflix Diziler
Günümüz İstanbulu'nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır. Yeni bir dizi olan Hakan:Muhafız Bir Türk dizisi olduğu için öneriyorum. İlk defa dublaj ya da altyazı olmadan netflixden dizi izledim. 

3-Breking Bad
                                             En İyi Netflix Diziler
Kanserden öleceğini öğrenen bir kimya öğretmeni, ailesinin geleceğini garanti altına almak için metamfetamin üretip satmak üzere eski bir öğrencisiyle kafa kafaya verir. Bu dizi hakkında çok yorum yapmayacağım. Sadece öneririm. Gerçekten kaliteli film...

4-Stranger Things
En İyi Netflix Diziler
Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar. Saadettin Teksoy'un da oynadığı bir dizi izlenmeye değer bir dizi...

5-Lucifer
En İyi Netflix Diziler
Cehennemin Efendisi olmaktan bıkan şeytan, Los Angeles'a yerleşir, bir gece kulübü açar ve bir cinayet dedektifiyle ilişki kurar. Dinsel her şeyin somutlaştırıldığı bu diziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.


3 yorum:

  1. admincim bir hesap yollar mısın lütfen bizde izleyelim şu dizileri :D muhammedbykata@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. netflix ücretsiz hesaplar başlıklı yazı sitemiz de mevcuttur. Ordan bulabilirsiniz.

      Sil
  2. ABİ BANA WOLFTEAM HESAP YOLLAR MISIN

    YanıtlaSil