BİLMENİZ GEREKEN CS:GO TAKTİKLERİ-REKABETÇİ MAÇ TAKTİKLERİ


        Merhaba arkadaşlar bugün size Counter Strike Global Offensive oyununda maçı kazanmanız için gereken çok bilinmeyen ama gerçekten de işe yarayan ilginç taktiklerden bildiklerimden bir kaçını sizlere aktaracağım.
Counter Strike Global Offensive Maç Taktikleri

  • Eco dediğimiz taktik zaten bilinen bir taktiktir ama ben yine de değineceğim. Eğer roundu kaybederseniz ve galibiyet seriniz yoksa muhtemelen paranız yoktur bu durumlarda hiç bir şey almassanız sonraki round için para birikecektir. Dolayısıyla sonraki round daha rahat geçecektir sizin takım adına.
    CS:GO Eco Round

  • Oyun size adamı öldürdüğünüz ekipmana göre para verir. Mesela bıçakla öldürürseniz 1500$, ağır makineli ile 300$, hafif makineli ile 600$ vermektedir. Ama eğer bombayla ya da yanıcı ile ölürseniz karşı takım bundan para kazanamaz. Eco roundlarda karşı takımı yenme ihtimaliniz düşük olduğu için karşı takımın yanıcısına ölmek _Birbirinizin üstüne çıkarak normalde göremeyeceğiniz yerleri görebilirsiniz ver rakibi şaşırtabilirsiniz.
  • Bazı duvarlar güçlü silahların mermilerini duvardan geçirebiliyor. Bu şekildr adamı görmeden vurmayı denerseniz ve başarılı olursanız adam üstünlüğü ile başlayabilirsiniz.
    CS:GO Wallbang
  • Her zaman koşmayın. Shift tuşu ile yürüyerek karşı takıma ses vermeyin.. Aynı zaman mermi değiştirdiğibizde, bomba atmak için pimini çektiğinizde de karşı takım ses alır. Bunlarada dikkat etmenizi öneririm.
  • Çatışmanın ortasında merminiz bittiyse ve saklanabileceğiniz yer yakın değilse ikinci silaha geçin bu şekilde bir şansınız daha olur.
  • Counter Terrörist tarafındayken bombayı daha hızlı çözmek için kit almayı unutmayın.
    CS:GO Defusal Kit
  • Takımca bomba kurmak için A ya da B ye gidin. Elinizdeki bütün bombaları atıp diğer yere gidin. Eğer karşı takım çok iyi değilse bu fake yi yiyebilir. Bu da sizin baya bi işinize gelir.
  • Eğer ilk roundu kazandıysan ikince round hafif makinalı alın. Bu şekilde daha fazla paranız olacaktır.
    CS:GO UMP-45
     Size bir kaç bildiğim taktiği paylaştım umarım işinize yarar.:)      
         

Yorum Gönder